İstanbul Eyüpsultan'da 'Edebiyat Okulu'nda denemeler başladı
Şehit Tümgeneral Polad Haşimov’un adı Kocaeli İzmit’te yaşatılacak
09.11.2022 - Çarşamba 11:33
Şehit Tümgeneral Polad Haşimov Parkı Tanıtım ve Anma Programı 13 Kasım Pazar günü İzmit Belediyesi ve Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği ortaklığında gerçekleştirilecek.
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi ve Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği ortaklığında önümüzdeki Pazar günü (13 Kasım) 14 Temmuz 2020 tarihinde Ermenistan ile girilen çatışmada şehit düşen Tümgeneral Polad Haşimov anısına yapılan parkın tanıtım programı gerçekleştirilecek.
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı Konak Sokak’ta bulunan parkın tanıtım programına çok sayıda davetli katılması bekleniyor.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ev sahipliği yapacağı Şehit Tümgeneral Polad Haşimov Parkı Tanıtım ve Anma Programına; Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Reşat Memmedov, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva, Azerbaycan Milletvekili Aydın Hüseyinov, Şehit Tümgeneral Polad Haşimov’un Kardeşi Kemale Haşimov, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar ve çok sayıda davetli katılacak.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde