Bursa Mudanya Belediyesi'nde toplu zam sevinci
Manisa'da 3 bin kişilik keşkek hayrı
03.11.2024 - Pazar 00:57
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Manisa Gördesliler Derneği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen anlamlı bir etkinlikle, Şehit Gördesli Makbule Hanım ve tüm şehitler yad edildi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Manisa Gördesliler Derneği (Gördes-Der) tarafından düzenlenen etkinlikte, Kurtuluş Savaşı’nın kahraman kadınlarından Şehit Makbule Hanım ve tüm şehitler anıldı.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen keşkek hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Gördesliler Derneği Başkanı Uğur Çağlayan ve çok sayıda Manisalı yurttaş katıldı.
Başkan Zeyrek, etkinlikte kazanın başına geçerek yurttaşlara keşkek ikram etti.
3 bin kişilik keşkek dağıtımının yapıldığı etkinlikte, dualar edilerek şehitlerin fedakârlıkları bir kez daha minnetle hatırlandı.
Kayseri Talas'ta Sporcu Fabrikası'ndan 2 yeni oyuncu
Kayseri itfaiyesinden olağanüstü mesai
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını