5 ilde sağanak yağış
Manisa Büyükşehir'den 'hayır'lı işler
22.08.2022 - Pazartesi 09:24
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Aynı Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman’ın işyeri açılış törenine katılarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Büyükşehir heyeti, daha sonra Laleli Mahallesi Muhtarı Yadigar Şahin tarafından düzenlenen aşure hayrına da katıldı.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, şube müdürleri ile birlikte Yunusemre ilçesine bağlı Aynı Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman’ın kuaför dükkanı açılışına katıldı.

Enis Sağman’a hayırlı ve bol kazançlar dileyen Daire Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hayırlı olsun dileklerini de ileterek, göndermiş olduğu hediyeleri takdim etti. Büyükşehir heyeti daha sonra Laleli Mahallesi Muhtarı Yadigar Şahin tarafından düzenlenen aşure hayrına da katıldı. Vatandaşlara aşure ikramında bulunan Büyükşehir ekibi, hayrın kabul olması temennisinde bulundu.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde