Bursa Keles'te kar yağışı başladı
Kutsal saygısızlığa Mudanya'dan Paludan’ı yakarak tepki gösterdiler
27.01.2023 - Cuma 23:26
İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılması, Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’in yırtılması olayları Mudanya’da da lanetlenerek protesto edildi. Kutsal saygısızlığa tepki olarak Rasmus Paludan’ın fotoğrafı yakıldı!
BURSA (İGFA) - Mudanya Klasspor Kulübü Başkanı Necati Şimşek, İsveç’teki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’i yakan ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan’ın fotoğrafını cami çıkışında protesto ederek yaktı.
Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim yakan ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan ile İslam düşmanlığını körükleyenler Cuma namazı çıkışında Mudanya’da protesto edildi. Hal Camii önünde gerçekleşen cami cemaatinin yanı sıra vatandaşlar protesto gösterisinde, “Kur’an’a uzanan eller kırılsın!”, “Ey kafirler! Sakının, kutsalıma dokunma”, “İslam düşmanı İsveç” yazılı pankartları açarak, İsveç’in aleyhine sloganlar attı.
https://youtu.be/8b5f1vjTm3w
Mudanya Klas Spor Kulübü Başkanı Necati Şimşek, “2 milyara yakın Müslüman'ın kutsal kitabı Kur'an -ı Kerim'i yakan alçak, Danimarkalı insanlık düşmanı Rasmus Paludan’ı ve ona izin veren İsveç hükümetini, İslam ve Türkiye düşmanlarını en ağır şekilde lanetleyerek kınıyoruz” dedi.
İslam ve Türkiye düşmanı ülkelere de seslenen Şimşek, “Her fırsatta ve platformda, seçimlerde kendiniz gibi düşünen ülke ve insanlarla Dünya'ya barış, sevgi, hoşgörü ve hizmet aşkı dururken, kin, nefret, İslam ve Türk düşmanlığı tohumları ekiyor ve bu kötü olgulardan beslenerek siyaset yapıyorsunuz. Ama şunu bilin ki ne yaparsanız yapın, ne İslam'ın yükselişini, ne bizlerin Türk İslam ülküsü bilincimizi, ne de Türkiye'nin Kızıl Elma ülküsünü durduramayacaksınız. Ne yaparsanız yapın her gökyüzüne baktığınızda Hilal'i göreceksiniz” diye konuştu.
Daha sonra Şimşek, kalabalığın tekbir sesleri arasında “Kur’an-ı Kerim’i yakan Rasmus’u bende yakıyorum” diyerek fotoğrafını ateşe verdi.
Protesto gösterisi olaysız şekilde sona erdi.

Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde