Yurdun dört bir yanına uygun fiyatlı seyahat önerileri
Kılıçdaroğlu Erdoğan'a 165 bin TL tazminat ödeyecek
14.04.2022 - Perşembe 03:27
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 4 davaya ilişkin tazminat kararları Yargıtay tarafından onandı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 165 bin lira tazminat ödeyecek.
ANKARA (İGFA) - Yargıtay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan 4 davada verilen tazminat kararlarını kesinleştirdi.
Açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın yaptı.
Aydın, yazılı yaptığı açıklamada Yargıtay'ın kararlarında, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerinin ifade özgürlüğünün sınırlarını aştığına dikkat çekildiğine vurgu yaptı. Man adası iddiaları ile ilgili olarak da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının kişisel saldırı niteliğinde olduğu sonucuna varıldığını kaydeden Aydın, onaylanan karalar sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu'nun ferileri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 165 bin liralık manevi tazminat ödemesine hükmedildiğini söyledi.
Aydın sosyal medya hesabından da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ferileri ile birlikte sorumlu tutulduğu tutar 165 bin TL olduğunu kaydederek, başkaca kesinleşen bir davanın bulunmadığını kaydetti.
https://twitter.com/hsynaydn/status/1514188957537521664
Kayseri Talas yürekleri ısıttı
Kayseri Talas'ta Sporcu Fabrikası'ndan 2 yeni oyuncu
Kayseri itfaiyesinden olağanüstü mesai
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki