Çavuşoğlu Macaristan yolcusu
İkinci el araç pazarında bayi ağını yaygınlaştırıyor
30.01.2023 - Pazartesi 14:16
İkinci el araç pazarındaki kurumsal oyunculardan Otomerkezi.net, ülke çapında bayi ağını genişletirken, Anadolu'daki büyümesine Bursa ve Yalova'yı da dahil etti.
BURSA (İGFA) - İkinci el araç pazarında önemli markalardan olan otomerkezi.net, Bursa ve Yalova showroomları ardında yıl sonuna kadar İzmir, Samsun, Trabzon ve Kocaeli/Gebze’de de tüketicilerle buluşmayı hedefledi.
Yılda 20 bin araç satılan Yalova ile yine yılda 300 bin adet araç satışının gerçekleştiği Bursa’daki yeni bayisiyle iki yeni showroomu daha hayata geçiren firma, yıl sonuna kadar bayi sayısını 40’a çıkarmayı planladı.
Hemen Sat sistemi üzerinden tek tıkla araç satışına da imkan tanıyan şirket, tek çatı altında ekspertiz, noter işlemleri, kasko ve sigorta işlemleri ve çok çeşitli kredilendirme seçenekleri ile avantajlı ödeme koşullarını bir arada sunarken, 1 yıl/15 bin kilometre mekanik ve elektrik kaynaklı arızalara karşı garanti verebiliyor.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde