Tokat Havalimanı açılıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Başkan Hürriyet, İzmitlilere Orman Okulu projesini tanıtacak
26.03.2022 - Cumartesi 04:12
Doğa temelli eğitimi destekleyen, her çocuğa eğitimde fırsat eşitliği sunan, doğayı okuyabilen, onu koruyan ve tüm canlıları seven çocuklar eğitmek amacıyla İzmit Belediyesi tarafından kurulan Doğa Eğitim Kampüsünün lansmanı 26 Mart 2022 Cumartesi günü (Yarın) Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda gerçekleşecek.
KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesinin doğa dostu gelecek nesiller oluşturmak adına faaliyete geçirmeye hazırlandığı Doğa Eğitim Kampüsünün lansman programı 26 Mart Cumartesi saat 14.00’da geniş katılımla gerçekleştirilecek. Lansman programı kapsamında ayrıca dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki’nin katılımıyla “Doğa ile Büyüyen Çocuklar” konulu söyleşi de gerçekleştirilecek.
İzmit Belediyesi Doğa Eğitim Kampüsü Projesi ile park, bahçe, mesire alanları, tarımsal üretim bahçeleri, ekolojik yaşam alanları ve yabanıl alanların, çocuklar için daha ulaşılabilir ve engelsiz hale getirilmesi hedefleniyor. Orman okulları ve sınıf dışı eğitim uygulamalarına yer verilecek projede doğa temelli atölyeler ile çocukların bilişsel, sosyal ve fiziksel alanlarda gelişimlerine katkıda bulunularak yaratıcılıklarının gelişimini desteklemek amaçlanıyor.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde