2025 AGSYD Kupası’nı “Demrenin Kızı” kazandı
ASAT'tan Konyaaltı’ndaki çalışmalara inceleme
25.10.2025 - Cumartesi 13:18
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay, Konyaaltı ilçesinde tamamlanan içme suyu altyapı çalışmalarının ardından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 570 milyon liralık yatırım bedeliyle Konyaaltı ilçesinin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. İlçenin birçok noktasında yürütülen çalışmalarla ekonomik ömrünü tamamlayan hatlar yenilendi, içme suyu şebekesi modern ve sürdürülebilir bir altyapıya kavuşturuldu.
GÜLEBAY: “VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN SAHADAYIZ”
Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ASAT ekipleri Hurma, Liman, Uncalı ve çevre mahallelerinde sıcak asfalt uygulamalarına başladı. ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay, sahada yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Gülebay, altyapı sonrası üstyapı çalışmalarının hızla tamamlanarak vatandaşların günlük yaşamının en kısa sürede normalleşmesinin önemine dikkat çekti.
SARISU MAHALLE MUHTARLIĞI’NDA TALEPLERİ DİNLEDİ
Saha incelemelerinin ardından Genel Müdür Gülebay, Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahalle Muhtarlığı’nı da ziyaret etti. Muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Kayseri Talas yürekleri ısıttı
Kayseri Talas'ta Sporcu Fabrikası'ndan 2 yeni oyuncu
Kayseri itfaiyesinden olağanüstü mesai
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki