Bursa'da Şadi Özdemir’den Üsteğmen Önderışık’a ziyaret
Manisa yeni sezona ‘Romeo ve Juliet’ ile perde açıyor
23.10.2025 - Perşembe 16:19
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonuna dünya edebiyatının en büyük aşk hikâyelerinden biriyle merhaba diyor. William Shakespeare’in ölümsüz eseri Romeo ve Juliet, modern bir yorumla 24 Ekim Cuma günü saat: 20:00’da Manisalı sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
MANİSA (İGFA) - Aşk, trajedi ve kader üçgeninde şekillenen oyun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yetenekli oyuncu kadrosu ve deneyimli Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu’nun rejisiyle yeniden hayat buluyor.
Klasik metne sadık kalınarak sahnelenen Romeo ve Juliet, aynı zamanda günümüz seyircisine hitap edecek görsel ve sahneleme unsurlarıyla zenginleştirildi. Romeo ve Juliet oyunu prömiyerini 24 Ekim Cuma günü Saat: 20:00’da Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Uğur Mumcu sahnesinde gerçekleştirecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu, yeni sezona iddialı bir oyunla gireceklerini belirterek, “Sanatın birleştirici ve iyileştirici gücüne inanıyor, bu gücü şehrimizin her köşesine yaymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon perdelerimizi Shakespeare’in evrensel diliyle açacağız. Romeo ve Juliet tiyatromuzun genç oyuncularının muhteşem performansı ile Manisa’da sahne alacak. Satışa çıkar çıkmaz biletlerin tükenmesi bizleri de çok memnun etti. Vatandaşlarımız unutulmaz bir tiyatro gecesi yaşayacak” dedi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde