İzmit Belediyesi ve Antalya Büyükşehir kırsal kalkınmada işbirliği için buluştu
Seda Sayan geleneği bozmadı
18.03.2022 - Cuma 09:45
Her yıl yaptığı single projeleriyle birçok müzik eleştirmeninden olumlu dönüşler alan Seda Sayan, bu geleneği yeni şarkısında da bozmadı.
İSTANBUL (İGFA) - Sahne ve televizyon dünyasının tartışılmaz en iyi ismi Seda Sayan geçtiğimiz yıl çıkardığı sözü ve müziği Sezen Aksu şarkısı “Gel Günaha Girelim” ile adından sıkça söz ettirmişti. Seda Sayan, şimdi de sözü ve müziğinde Altan Çetin imzası olan ‘Bak Gör” isimli şarkısı ile fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.
Her yıl yaptığı single projeleriyle birçok müzik eleştirmeninden olumlu dönüşler alan Seda Sayan, denediği soundlarla da kendinden söz ettirirken bu geleneği yeni şarkısında da bozmadı. Sayan'ın yeni şarkısı müzikseverlerden de tam not aldı.
Tüm dijital platformlarda aynı anda satışa çıkan prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras'ın üstlenirken, sözü ve müziği Altan Çetin‘e ait düzenlemesi Alper Atakan’a ait Seda Sayan “Bak Gör” kısa sürede listelerde ilk sıraya yükseldi.
Kayseri Talas yürekleri ısıttı
Kayseri Talas'ta Sporcu Fabrikası'ndan 2 yeni oyuncu
Kayseri itfaiyesinden olağanüstü mesai
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki