Başkan Kıyak'tan dostluk maçına davet
Vanspor Amedspor maçı TRT Kurdi'den canlı yayınlanacak
20.02.2023 - Pazartesi 13:34
TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, yarın saat 13.00'te, Beyaz Grupta mücadele eden ve liderlik koltuğunda bulunan Amedspor ile depremzedelerin yararına dostluk maçı oynayacak.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Vanspor FK, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere destek için yarın Amedspor ile dostluk maçı yapacak.
Bugün saat 13.00'te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak olan müsabakaya tüm Van halkı davet edilirken, elde edilecek gelirin tamamının ise depremzedelere bağışlanacağı belirtildi.
Söz konusu maç TRT Kurdi'den çift dil seçeneğiyle canlı olarak izlenebilecek.
Vanspor'un bugün saat 13.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda Amedspor ile oynayacağı dostluk maçı TRT Kurdi ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
Öte yandan 'Yaralarımızı birlikte saracağız' sloganıyla yapılacak olan maçın bilet fiyatları ise kale arkası ve maraton 100 TL, VIP'in ise 500 TL olarak belirlendiği açıklandı.
Van Bölge Gazetesi
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde