Gebze'de '41 Genç Projesi' hız kesmiyor
Muğla ekipleri karla mücadeleye hazır
02.02.2023 - Perşembe 14:37
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yaşanabilecek kar yağışı ve buzlanmalara yönelik hazır bulunan araç filosunu ziyaret ederek ekiplerden bilgi aldı.
MUĞLA (İGFA) - Muğla genelinde yaşanabilecek kar yağışı ve buzlanmalara yönelik hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ekip, araç ve gereçleriyle teyakkuzda bekliyor.
Karla mücadele kapsamında 33 aracın yanı sıra ekipman ve tüm personelleriyle hazır durumda olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede programlamasını da yaptı.
Hazırlıklar hakkında bilgi almak için araç filosunu ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, araç ve gereçleri yerinde inceledi.
Başkan Gürün’e eşlik eden Fen İşleri Dairesi Başkanı ve teknik ekip hazırlıklar hakkında bilgi verdi.
Kayseri itfaiyesinden olağanüstü mesai
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!