İYİ Partili Kazım Yücel'den '29 Ekim' mesajı
Bursa İnegöl'de coşku dolu Cumhuriyet korteji
29.10.2022 - Cumartesi 12:34
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Kortej Yürüyüşü, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet coşkusu, adeta sokaklara sığmadı.
BURSA (İGFA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Cuma akşamı İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi iş birliğinde Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi. 7’den 77’ye her yaştan vatandaşın elinde bayrağıyla katıldığı kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.

İnegöl Belediyesi önünden başlayan Cumhuriyet Bayramı Kortej Yürüyüşüne protokol üyeleri de eşlik etti. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrencilerin yer aldığı kortej, Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Heykeline kadar devam etti.
Büyük coşkunun yaşandığı kortej yürüyüşüne, yoldan geçen vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Heykel önünde son bulan yürüyüşün ardından kortej son buldu.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde