Kocaelispor’un galibiyetini coşkuyla takip etti
Tour of Türkiye'nin kazananı Patrick Bevin oldu
17.04.2022 - Pazar 12:09
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul - İstanbul etabı yağış nedeniyle iptal edildi. Patrick Bevin, turun kazananı ilan edildi.
İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul - İstanbul etabı yağış nedeniyle iptal edildi. Sporcuların parkurun kalanını, yarış direktörü liderliğinde nötrolize olarak tamamlayacak ve sonuçlar etkilenmeyeceği kaydedildi.
Buna göre, Patrick Bevin 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun kazananı olarak ilan edildi. Jay Vine ve Eduardo Sepulveda podyumda yer alan diğer isimler oldu.
57. Cumhurbaşkanlığı Turu'nun diğer kazananları ise Jasper Philipsen (sprint puan klasmanı), Noah Granigan (Dağların Kralı KOM) ve Batuhan Ozgur (Türkiye Güzellikleri) olarak açıklandı.
Peloton, nötralize edilen son etapta finişe doğru ilerleyişini sürdürüyor.
https://twitter.com/tourofturkiye/status/1515583490305277954
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde