E-tebligat 61 bin 212 ağacı korudu
BBP Genel Başkan Yardımcısı İspir, tam 13 yıldır üşüyoruz
28.03.2022 - Pazartesi 10:21
Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının seneyi-devriyesinde partisi tarafından düzenlenen anma programında: “Biz dün olduğu gibi bugün de bu yüksek karakteri kendimize rehber ederek onun davasını sürdürmeye ant içtik çok şükür” dedi.
Tural Şahbazlı/Kahramanmaraş (İGFA)-Kahramanmaraş’ta bulunan Keş dağında bundan tam 13 yıl önce Çağlayancerit’e mitinge gittiği sırada helikopterin düşmesi sonucu şehadete eren Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde helikopterde bulunan 5 kişiyi anmak için düzenlenen programa Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları yöneticileri ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri katıldı.
Genel Başkan Yardımcısı İspir burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gönül coğrafyamızda yaşayan herkesi yasa boğan haber, on üç yıl önce yine böyle karlı ve soğuk bir havada beynimize şimşek gibi çaktığında bir taraftan imanımıza sığınıp şehadetine şükrederken diğer taraftan yüreğimizi dağlayan ateşe rağmen üşümeye başladık. Bizler tam on üç yıldır asla vazgeçmeden devletimizden ve bütün adalet kurumlarından Muhsin Başkanımızın şehadet sürecine dair tüm detayların biran önce ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. Zira bunun gerçekleşmediği her gün vicdanlarda tamiri mümkün olmayan yaralar biraz daha artmaktadır.

Bu vesileyle tekrar kurucu genel başkanımız, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde helikopterde bulunan ve genel başkanımız ile birlikte Hakk’a yürüyen İsmail Güneş, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve Kaya İstektepe'ye bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi
Kayseri Talas yürekleri ısıttı
Kayseri Talas'ta Sporcu Fabrikası'ndan 2 yeni oyuncu
Kayseri itfaiyesinden olağanüstü mesai
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki